Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 21:43:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Tales of Illyria:Destinies 2022 version ▞▞▞
Úžasná hra
Jedna z nejzábavnějších a nejzábavnějších her, které jsem pro Android našel. Hratelnost připomíná staré klasické PC hry jako Oregon Trail a několik dalších. Tahový boj je automatizovaný, i když jej lze hrát ručně. Existuje celá řada zajímavých událostí, některé založené na karmě a některé na základě toho, s jakým národem máte lepší vztahy. Události jsou dobře napsané, společníci nabízejí zajímavé příběhy. Moje jedna malá výtka je, že od aktualizace je v nabídce party zvuková chyba.
Pokud jste hráli první dvě verze, víte, co můžete očekávat. Ale ty ne. Pokud jste nehráli první dvě verze, nebojte se. To je skvělá franšíza. Tato hra je skvělá, velmi pohlcující. Tuhle hru si naplno užívám. Zkusit to. Opravdu nepotřebujete nákupy v aplikaci, abyste si to užili. Pomáhá to. A za nádrž benzínu byste zaplatili mnohem víc.
Špinavá hra
Woohoo! Je zpět v obchodě. Získejte tuto hru, lidi. Je to fantastická rotace na RPG ve stylu Oregon Trail a spousta zábavy. Čekáme na čtvrtou hru v sérii Illyria...
Tales of Illyria:Destinies Рольові gtrj
Jedna z nejlepších RPG her, pěkný příběh a náhodné setkání, koupím si dlc brzy po dokončení příběhu hlavní postavy
Bezpochyby nejlepší hra, kterou jsem na mobilu hrál. Je velmi hratelná pouze se základní hrou za 1 $. (I když jsem popadl dlcs) Moje jediná stížnost je, že se někdy dostanete do zdánlivě nemožných bojů. Možná ale nehraju tak dobře, jak bych měl. Pokračujte ve skvělé práci na tomto titulu.
Vypnutím hudby se hudba nevypne.🤔
Nejlepší ze série. Naprosto skvělá hra od skvělého vývojáře.
Docela skvělé
Nekupujte tuto hru, pokud máte android. Utracený dolar za hru, která nebude fungovat. Nemám možnost zadat své jméno. Není tedy žádný způsob, jak hru spustit.
Tuto hru hraji znovu a znovu od roku 2015. Dobrý příběh, přál bych si, abych mohl více komunikovat s hrdiny v předchozích hrách, ale celkově je to stále zábavné i o 4 roky později.
Tales of Illyria:Destinies Igranje uloga rwlt
Můj jediný problém s hrou je její grafika. Všechny humenské lízané postavy vypadají nemotorně. především svou vlastní postavu. grafika by mohla potřebovat velkou aktualizaci a stejně tak tvorba postavy.
Je to zábavné a náročné. Ztratil jsem počet, kolikrát jsem v této hře zemřel.
Je to skvělé, s penězi ve hře se však musí zacházet opatrně, všechno něco stojí. Co mě však trochu zaráží, je, jak se bitva odehrává, někdy se střetnete s nevyhratelným nepřítelem. Moje postavy jsou stále na nízké úrovni 6, například setkání s wraithy, dokonce i jeden z nich může zabít mou družinu. A tito 3 démoni se setkají ve městě, to je ještě horší než wraith. Ano, můžeme jednoduše znovu nabíjet, ale je trochu otravné muset znovu nabíjet pokaždé, když čelíte nevyhratelné bitvě.
Na chvíli velmi zábavné. Nakonec se to opravdu opakuje, zejména bojové. Existuje limit, kolikrát můžete opakovat stejný typ boje.
Tales of Illyria:Destinies Παιχνίδια ρόλων abgi
Skvělá RPG hra!
Skvělá fantasy adventura. Něco jako hex crawl dobrodružství.
Co se stalo s předchozími hrami? Proč už nejsou v obchodě? Absolutně jsem miloval BtIW, ale evidentně neumím hrát...
AB Evolution 2022 RPG ceqj
Tales of Illyria:Destinies Juegos de rol bsd
Jsem rád, že se tyto příběhy o osudech Illyrie vrátily ze svého exilu, protože mi tato zábavná rpg hra chyběla. Pro ty, kteří chtějí snadnou hru, tato hra není pro vás, tato hra je pro lidi, kteří mají rádi grindování a hardcore hráče, protože v této hře nemáte nic snadného, musíte si to zasloužit.
Jedno z nejhlubších RPG v Obchodě Play, budování vašeho nerozbitného týmu je klíčem k přežití v dobře vyvinutém světě fantasy pro dospělé. Změny zbraní a brnění se viditelně odrážejí na členech party ve vypjatých a taktických bitvách RTWP ve stylu „Baldur's Gate“ a trecích exotických, nepřátelských krajin podobných „Oregon Trail“. Systém menu je neohrabanější, než by měl být, ale vývojáři jsou pohotoví a přístupní. Doporučeno bez váhání; Pokud máte nějaké pochybnosti, podívejte se na hru na YouTube.
Upřímně, tohle je klenot, hraju to v práci, doma, ve volném čase, když nehraju na PC, když vařím. Pro early access je to fenomenální. Je to jako kdyby hora a čepel, bitevní bratři, dračí věk 1 a Oregonská stezka měli orgie a tohle vyskočilo. Další dlcs PROSÍM vrhněte příběhový oblouk nebo eskalujte smlouvy do bodu, kdy budou království bojovat? Jak to tak je, jsem docela spokojený se smlouvami o politických intrikách a co ne, ale vy to určitě zvládnete a jsem si jistý, že lidé jako já budou házet peníze do svých tabletů a telefonů. ? GENIUS zcela nastavuje nové hráče, aby získali pocit z historie a světa, do kterého se chystají vstoupit. Výborně, kluci nadšení z vydání, získali jste fanouška, PROSÍM UDĚLEJTE PC A PC PORT NA STEAM!!
skvělá RPG hra... líbí se mi, jak to udělali...ne jako jiné hry, které můžete najít...
Úžasný!
Miloval jedničku a dvojku, tohle je přinejlepším průměr, všude kolem. Předpokládám, že zatraceně plýtval mými penězi na všechny doplňky, žít a učit se
Co to F*&$! Opravdu jsem miloval tuto hru. Koupil jsem si balíček brnění, který mi umožnil najít předměty v obchodě napříč královstvími a ušetřit si tam nákup. Bylo to náročné, ale obohacující. Před chvílí jsem dostal nový telefon a chvíli trvalo, než jsem začal znovu od nuly. Začal jsem minulý víkend a od té doby jsem oněměl a zmaten. Nevím, co se stalo, ale teď musím po každém střetnutí ukládat, protože šance je 1 ku 3, že dostanu RAT F#(/ed o 2 míle později. Teď je radost pryč....
Opravdu zábavná zábavní párty hra o přežití, opravdu mám zájem vidět rozkvět hry
Tato hra si zaslouží více 5 hvězdiček, je to opravdu skvělá hra.
Dobrý příběh a herní zážitek
Náročná hra a vývojáři rychle reagují. Jen jedna věc je na hovno. Doufám, že budu mít možnost nechat AI cílit na nepřátele s nízkým výkonem, zaměřit se na první řadu nebo něco takového. Myslím, že jsem příliš líný klepat jeden po druhém lol. každopádně super hra.
jak ukládáte svůj pokrok na Androidu?
Skvělé, koupil jsem si všechny 3 hry, ale nemůžu najít tu druhou, každopádně ji mohu získat?
Aktualizace se nestáhne
Nyní můj příběh za to 5 hvězdiček!!! ---- Stále hraje, i když čas plynul. vždy můžete začít znovu s různými styly! a potkat něco jiného.