Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 21:49:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Mutant Fighting Cup 2 2022 version ▞▞▞
Dobro
odlična igra, vendar so oglasi močni, predlagam, da spremenite dodatke za samodejno obremenitev v izbirne oglase za gledanje, dobite nagrade. Takrat bi bil pripravljen gledati oglase
to je zame smešna igra
to je zelo zabaven gsme
Mutant Fighting Cup 2 የእንቅስቃሴ xrxr
Ful kul igrica #cim vec mutiraj
mmmmmmmmmm mi je nekako všeč
Haha kakšen znak demona, če igraš, se vidi 🤨😡😠🤬🤥
Ni slabo. Ampak, oglasov je malo. Ena pred in po vsaki bitki je malo preveč.
Všeč mi je ta igra. Zanimivo je, da lahko mutiraš svojo žival. Na koncu je to izziv
Fery dobra igra zame, ustvaril sem veliko mutantov, ki mi je všeč
Ne morem odpreti
NE MOREM VSTOPITI! Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
lahko zahtevam, da lahko to pustimo brez povezave?
preveč oglaševanja
moj celoten račun je bil izbrisan in zdaj moram to igro igrati od začetka tudi v drugih igrah imamo energijo, ki presega energijsko mejo, vendar tukaj po 6-7 borbi pade na zelo nizko. Rad bi, da to izboljšate
Želim si, da bi lahko hitreje pridobili vir poleg kul
Zelo ljubka in kul igra z dobro grafiko brez zamika.
IdeEE je kul aber es kickt Mich raus warum
To je dobra igra
PvP zdaj deluje. Ampak je nered. Nimate niti sekunde, da izberete svojo naslednjo potezo: če samo sekundo pozneje tapnete potezo, ki jo želite narediti, bo vaša žival samodejno napadla s preprostim napadom. Všeč mi je bil stari zaporedni sistem. Veliko bolj smiselno in funkcionalno.
Mutant Fighting Cup 2 অ্যাকশন reg
če napademo sovražnika, se nam življenje zmanjša
Igrano pred časom, njena grafika je grozna in mutirane živali izgledajo, kot da niso zelo močne
Dobre igre za čas mineva♥️💜❤💖
Dobra igra, ampak hišni ljubljenčki so grdi ;-;
Tega nisem igral že 3 leta, je ok
fantje, všeč mi je to dobro delo, živali bodo postale nove in se bodo borile za pokal
Jaz ljubim to igro. Pri številnih igrah pa je treba narediti izboljšave. Tukaj bi moral biti golob
Igra je dobra, toda razlog, zakaj sem temu dal 5 zvezdic in ne 4 ali 3, je NOSTALGIJA
Dobra grafika z dobrim programerjem
Mutant Fighting Cup 2 অ্যাকশন reg
to je prvič, da sem kdaj igral, ne morem verjeti, da sem jo igral že prej in všeč mi je, da ljudje, ki so naredili to igro, dobro delajo. Mislim, da ste naredili najboljšo igro na svetu, sreča za vas in vašo ekipo najboljša igra vseh časov s hashtagom mutant fighting cup 2 in končno najboljši uredniki vseh časov in nasvidenje
Ta je veliko boljši od prvega, več akcije, boljša grafika, zato imam oceno 5 zvezdic
(Po mojem mnenju) mi je všeč igra! Čudne stvaritve, dobra grafika in še veliko več, a vseeno resnično uživam v igri!
Namestil sem jo, ker sem jo igral, ko je bila igra flash, zelo sem razočaran, to je p2w igra, ki je polna oglasov in se preprosto ni vredno
Preživel sem približno 2 minuti igre in približno 5 minut oglasov. Odvratno.
Ta igra je igra ADS. Vaše živali izgledajo grdo, karkoli počnete, GRDO. Tudi ta igra teče zelo počasi. Nalaganje traja 5 minut zapored, boj tudi zaostaja.
To je zelo dobra igra, zelo lepa in kul igra
Lahko narediš novega psa, prosim
Sploh nedela
Preveč dodatkov
Word of the Day - Vocabulary 教育 tgcs
ta igra je zabavna
To je dobra borbena igra
Ta igra bi lahko bila zabavna, če vas ne bi prisilila, da gledate dodajanje za dodajanjem, v igri imate celo dodatke. Potem sem prisiljen kupiti dele, ki jih ne želim. Pustite mi, da igram, ta igra bo odstranjena. Nisem zdravnik, zato nimam potrpljenja
Mutant Fighting Cup 2 የእንቅስቃሴ xrxr
V redu, zato sem izbrisal pregled, kjer sem rekel, da se igra vsakič zruši na mojem telefonu. Zdi se, da je zdaj popravljeno. Kul! Če ste to naredili razvijalci, je to slabo!