Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 21:59:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crossy Road ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crossy Road IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк примогем ▞▞▞
▞▞▞ Crossy Road 2022 version ▞▞▞
не працює
ОГОЛОШЕННЯ! Гра чудова, але реклама найгірша. Ми всі знаємо, що реклама є частиною життя, але ви можете і потрапите в неї в цій грі. Просто жахливо. На сьогоднішній день найгірша реклама в будь-якій грі. Довелося видалити.
Crossy Road Acción ursh
Це чудова гра в усьому, але є шлях, і я маю на увазі ШЛЯХ, щоб мої спонсорські перерви. Гра, чесно кажучи, хороша, але коли ти помреш двічі, на ньому написано «А тепер слово від наших спонсорів». Це дійсно дратує!! Раніше я любив гру зараз, не так через усі ці розриви спонсорів!! Я дуже ненавиджу рекламу! Мені доведеться видалити цю гру з моїх програм, щоб уникнути реклами.
Я грав у аркаду і сподівався, що це те саме, але переміщення з боку в бік занадто різне. Я хотів би, щоб вони створили аркадний режим, який грає так само, як аркада. Більше поле зору і відтворення лише 1 кнопкою.
Sprite Fantasia - MMORPG RPG sjw
Ця гра, на диво, весела, але я не розумію, що щоразу, коли з’являється і закінчується реклама, мене виганяють з гри без будь-якого попередження чи якогось заохочення. Ще одна річ, яку слід зазначити, це те, що попереджувальні сигнали потягів сфальсифіковані. Причина цього полягає в тому, що поїзд з’являється нізвідки без сигналу. Будь ласка, виправте цю гру
Дуже гарний вбивця часу, але що сталося з безкоштовним подарунком? Я сумую за цим, я зламався і більше не можу використовувати безкоштовний подарунок, щоб дати мені монети, будь ласка, виправте це 😔
будь ласка, виправте, де ми можемо відновити покупки, тому що я купив psy the pig, і тепер його не буде, усі мої 200 колекційних домашніх тварин, тому що мій телефон зламався, думаю, що він не виходить із системи
Нещодавно я перевстановив гру, і я навіть не можу пройти підручник, щоб вона не вийшла з ладу та не зупинила мій телефон. Мені потрібно піти так далеко, щоб вийняти акумулятор, щоб скинути його. Як і буквально, не можу навіть двічі стрибати, а потім — бум. Чорний екран.
Тож у цій грі є веселі персонажі, яких ви можете отримати, отримуючи монети в грі, і це мило. А також я люблю, коли для кожного персонажа є різні набори.
Ваше классе
Фуу
Клас гра супер 😉😉😉
Це хороша гра, але в старій є багато реклами, а реклами було не так багато.
красива гра
Супер РЕКОМЕНДУЮ!😉
Це чудова гра, щоб вбити час, але щоразу, коли я вмираю, з’являється реклама. Я повторно завантажив цю гру і востаннє перевірив, що не так багато реклами!
Ця гра така весела, що я можу грати в неї цілий день !!!!!!Спочатку я думав, що ця гра — це просто гра, де ви просто торкаєтеся екрана з персонажем, і ви можете отримати всіх таємничих людей, таких як Cat lady, best in the show, ETC. Це означає багато іншого!!! Ви повинні завантажити цю гру, ця гра настільки чудова, якщо ви цього не зробите, ви ніколи не зможете грати в таку гарну гру, як Crosse Road!!!! Люди, які створили ці ігри, будь ласка, дайте мені безкоштовно скарбничку, я маю на увазі, що я так добре оцінив вашу програму!!!
Не так добре щоразу, коли я залучаю нову людину чи домашню тварину, це не рятує! Ось що мені не подобається в цій грі, напишіть, будь ласка
У цю гру так гарно грати, але я справді ненавиджу її, тому що нізвідки вона зависає, і мені доводиться починати все заново, і я втрачаю всіх своїх персонажів, над якими я наполегливо працював, і це сталося вже 5 разів, коли мені було весело Ця гра справді псує мій настрій, тому що я видаляю її. Ненавиджу все в цій грі, будь ласка, виправте цю проблему, вона продовжує це робити, і я буквально хочу розбити свій телефон
Чому в мене не включається гра? Я включаю а вона зразу виключається.
Це чудова гра, і мені подобається, що вам не потрібно платити за таку кількість тварин (ті, за які ви повинні заплатити, доступні з призової машини). Я не бачив жодних помилок, і я люблю всіх таємних тварин. Я отримав лише один подвійний (хоча я тільки почав), і легко отримати багато монет. Загалом це чудово, і я вважаю, що це чудовий спосіб провести час, він цілком вартий мого часу!
Весело! Збирати фігурки круто, і вони зберігають за допомогою ігор, тому ви не втрачаєте прогрес, якщо змінюєте телефон. Крім того, різні вбудовані режими гри освіжають, якщо ви хочете змінити!
Crossy Road Δράση qas
поросто супер моя бубуся грає
У кожній грі занадто багато ігор. Здається, у вас є додавання. Я знаю, як вони заробляють гроші, але це вже не весело, коли ви навіть не можете грати без додавання.
Програма не хоче відкриватися. Він створює враження, що він відкривається, коли насправді не відкривається. Я не можу дати справедливу оцінку цьому, якщо додаток навіть не відкривається належним чином.
У грі вони рекламують пропозицію 0,99 ¢ на покупку та персонажа, і це видаляє рекламу на все життя. Я зробив це 5 днів тому, а реклама все ще там. Я написав розробнику і нічого. Щойно знову заплатив 0,99 ¢, і вгадайте що? Оголошення все ще є. ВОНИ ВАС ОБРЯДУТЬ
ГРА ПРОСТО СУПЕР КЛАС БОМБА РАКЕТА В НЕЇ ПРИЄМНО ГРАТИ ДЯКУЮ РОЗРОБАТЧИКАМ ЗА ТАКУ КЛАСНУ ГРУ!!!!!
Це досить цікаво, але через деякий час стає трохи нудним. Мені подобається збирати символи, але я хотів би знати, чи зберігає це ваш прогрес, коли ви його видаляєте. Мені також подобається вигравати монети в щоденних випробуваннях. Чи зберігається прогрес, якщо ви його видалите? Якщо так, то як це зберегти?
Ато не знаю
Тепер реклама з’являється щоразу, коли я помираю, нікого не хвилює ця нудна реклама, вона дратує, і я ненавиджу всю рекламу, що з’являється, мене не цікавить ці дурні оголошення, будь ласка, видаліть їх
Люблю цю гру!! Безперечно, гра, яку я рекомендую всім, хто шукає нескінченну складну гру.
Мобільний порт у цій грі настільки поганий, що елементи керування іноді не реагують, коли я проводжу пальцем вліво або вправо, це просто змушує мене йти прямо, а режим 2 гравців дуже поганий, тоді як гравець 1 довіряє провести пальцем ліворуч, він повністю зіпсує гравця 2 і Іноді вбивати їх і багато реклами і той факт, що вам потрібно купити персонажа, щоб просто зупинити рекламу, так голодно до грошей. Мобільний пристрій Crossy Road — це просто сміття та марна трата місця на вашому телефоні, але я рекомендую телевізійний порт Amazon Fire Stick на Crossy Road!
Файне таке
Мені дуже подобається ця гра, і дуже весело грати. Причина, чому я поставив грі 3 зірки, полягає в тому, що щоразу, коли я виконую щоденний рівень, коли я переїжджаю на багато залізниць одночасно, вона починає відставати і навіть не дозволяє мені рухатися швидко але я швидко натискаю. Це руйнує всю гру для мене і дуже засмучує, особливо тому, що я дуже добре в цій грі і, ймовірно, міг би отримати вищі результати, якби вона не відставала так сильно 🙄
Люблю цю гру, це так весело.Ви отримуєте нових людей і можете грати з іншими людьми в режимі клювання. Ви можете грати з іншим гравцем, і спочатку це трохи важко, але потім у вас це станеться добре. Вигравайте призи.
Це хороша гра, і вона займає дуже багато часу. Однак 75% часу – це лише реклама. Я розумію, що їм потрібно підтримувати гру, щоб ми могли грати в неї, але реклами занадто багато.
Графіка залишає бажання. Занадто квадратний. Недостатньо часу між переміщенням n знищенням, n перетином через воду.
Crossy Road Akcija ylrk
Швлвш
ставлю 4 бо якість низька
Гра хороша. Мені це подобається. Проте реклами неймовірна кількість. Погіршує весь досвід гри.
Коли я граю онлайн, завжди холодно. Я навіть видалив і перевстановив, але це не виправляється само собою. Будь ласка, виправте це, або я знову видаляю.