(iOS) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles кључеви за откључавање
Mar 7, 2022 22:08:49 GMT -5
Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 22:08:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кључеви за откључавање ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Ова игра је толико чудна да ми се озбиљно не свиђа. Има толико реклама и досадна је игра да бих вам дао пола поена, али то није могуће
Превише додаје сваку другу игру
Источна утакмица, али реклама после сваке утакмице и притом иста реклама је више него смешна. Играо сам мање од 10 минута и деинсталирао сам га. Оно што је још горе је да добијете више за сваки освојени ниво морате гледати још један оглас. Смх
Заиста ми се свиђа ова игрица јер не могу да будем под стресом док играм ову игрицу. Проводим сво своје време ако нисам заузет овом игром, тако да је то заиста добра игра, молим вас, играјте ову девојку и бићете осећати се добро
д ефекат со сх ЦВ кп тх ЦЦ со г
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma jfky
Волим ову игру, али сам могао да је играм само неколико дана пре него што ми је рекао да морам да је "ажурирам"... што значи да преузимам друге игре које вас не занимају. Изузетно разочаравајуће када не можете да играте оригиналну игру јер стално говори да морам да га ажурирам. Деинсталирано.
Ваииии на многе огласе
покупити комадиће је мало погодак и промашај, али иначе је то леп начин да се опустим без преобиља реклама као у другим играма које сам испробао
Бестест
изазовна и брза акција. свиђа ми се
Не хвала! Живот је прекратак да бисте га провели гледајући рекламе након сваког нивоа
тако је забавно да ми се свиђа😍
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma uozn
Волим колико ми је тешко, али лако када бих морао да бирам колико би звездица било пет звездица, али рекламе прекидају мој ниво па ако желиш да ставим пет звездица на огласе
Слагалица - реклама - слагалица - реклама - загонетка - реклама.......... Озбиљно? Додавање је у реду, али не после сваке слагалице која заправо одузима мање времена од додавања која је следи. Исиса уживање у томе.
Лоша реакција на додир, често испушта плочице или не реагује на плочице које се бирају.
Једна је ствар имати рекламу с времена на време, али имати оглас после једног нивоа је једноставно смешно и уништава искуство. Деинсталирано. Пронашао сам сличну апликацију са истим начином игре и знатно мање наметљивим огласима
Добра игра, али највише реклама!
Ово је много забавно и изазовно. Играјте и гледајте резултате.
нагустуханк...
забава, одличан убица времена, губим много времена 😂
Игра се стално леди, морате је затворити и покушати поново
Ионако волим загонетке, стављање делова у облике који вас терају на размишљање да их саставите је сјајна мозгалица. Хвала вам . Одлична игра !!!
То би могло бити добар губитак времена, али блок игра не прати правилно прстом тако да отежава игру него што би требало.
Било је забавно, али брзо је досадило.
Било је апсолутно невероватно за мене, мом мозгу је ово потребно након што је погођен крвним угрушком, тако да ми се свиђа.
Управо сам започео ову игру.
Била би забавна игра да делови нису тако тешки за подизање и да део где су делови стајали не би клизио сваки пут када покушате да подигнете комад.
Јебена игра, превише додавања
леп графички дизајн, и не прави много публицитета
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma uozn
као
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma jfky
Big Bang Evolution آرکیڈ akj
ок
кк
方塊拼圖:單機休閒益智解謎拼圖小遊戲 解謎 dphp
игра је добра, заиста уживам у њој
Волите просторно резоновање. Велики избори слагалица. Срећан сам што имате много избора игара. Фун апп!!
Није забавно превише огласа
Деинсталирао сам ову игру јер је била НЕВЕРОВАТНО ДОСАДНА И ПОТПУНО БЕЗ БИЛО КАКВЕ ВРСТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНОГ ИЗАЗОВА! Морате бити глупљи од кутије камења или члана партије ДемоницРат да бисте играли ову игру --- а то заправо вређа ниво интелигенције члана ДНЦ Партије!!
волим ову игру
Брутална количина реклама. Неки трају годинама.
Нисам задовољан рекламама за Интерцептор. Замрзну ми телефон и морам поново да покренем телефон. Поправите ово или ћу бити приморан да деинсталирам ову дивну апликацију. Хвала вам.
Игра је занимљива и забавна за играње, лепо!!!