Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 22:12:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg, Inc. ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg, Inc. IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kaynak hackini artır ▞▞▞
▞▞▞ Egg, Inc. 2022 version ▞▞▞
oyun yapıyor. Ama bir süre sonra sürekli tekrarlamalarından dolayı sıkıyorsunuz. Bunun üzerine birde inek versiyonu var.
Elit ve Standart sözleşmeler arasında geçiş yapabilmek istiyorum. Bir kooperatifte 1 veya 2 kişi bedava sürüş aradığında elitler imkansızdır
Bunu bir süredir rasgele oynadım ve bu oyuna para harcadım. Az önce beni oldukça hayal kırıklığına uğratan bir şey oldu. Prestij olayı gidiyordu ve toplayacağım 4 trilyon civarında prestije ulaşmayı başardım. Her biri 10 bin altın yumurtaya mal olan yaklaşık 15 prestij artışı harcadım ve tekrar giriş yaptığımda etkinlik sona erdi ve toplayacağım prestijden 3 trilyon kaybettim. "Prestij ve topla" altında 4 trilyondan 1'e çıktı.
Oyun Güzel Tavuk Ambarların Fiyatı Ancaki Dusurulmeli
Arada bir, size iyi bir miktar nakit geri vermesi gereken birkaç reklam var, ancak nakit görünmüyor. Bunun dışında bu oyunu seviyorum. Keşke para ödemeden birden fazla ekstra silo alabilseniz.Birkaç kez prestij kazandı ve F2P'de yumurtaları graviton haline getirdi, ancak uzay gemilerini fırlatmaya başladığınızda, bu oranda büyümeye devam etmek için sizden ödeme yapmanızı istedikleri açıkça ortaya çıkıyor. Ben deli değilim, sadece para kazanmak için başka bir iş. Şimdiye kadar eğlenceli
İyi bir oyun ama kendini tekrar ediyor Ama genel olarak iyi bir oyun ama kumbarayı kırmak için para harcamak zorundasın
Egg, Inc. Simulasyon qavn
İyi bir boşta oyun. Elit kontratlara geçtiğinizde dikkat etmeniz gereken ani bir zorluk artışı var. Geliştiriciler, oyunu dengelemek için değişiklikler yapmaya devam ediyor. Çabayı beğendim, ancak değişiklikleri önceden duyurma biçimleri, bir sonraki güncellemede sözde mahvolmadan veya sonsuza dek gitmeden önce paniklemenizi sağlayacak şekilde ifade edildi, ki bu çok gölgeli.
Oyunu ilerletmek için ödeme yapın! Güzel ama bir noktada para harcamazsan sıkışıp kalırsın
Altın yumurtalarınızı kumbaranıza her almak istediğinizde sizden ücret alır
Angelo and Deemon Przygodowe qrq
İncelememi 5⭐ olarak yapardım ama her şeyi daha pahalı hale getirdikleri için gerçekten paraya değip değmediğini merak etmemi sağlıyor..
Paranın gelmesi çok yavaş ve ev çok pahalı ama kazandığınız parayı seviyorum
Egg, Inc. Симуляторы zfg
Dronlar lenf yakalanmıyor.
ZAMAN KAYBı
Rastgele reklam yok - sadece isterseniz ödül reklamları... 2 saatten fazla boşta kalma ödülü istiyorsanız ne yazık ki para ödemeniz gerekiyor ve oyunu birkaç gün oynadıktan sonra puanımı ÇOK 3 yıldıza düşürdüm yükseltmeler aynı $$ öğesinin arkasında kilitlenir. 3 yıldızlı olmasının ve daha düşük olmamasının tek nedeni, hepsinin ayrı öğelere değil, aynı öğeye bağlı görünmesidir. Ancak bu oyunu kaplamayı bıraktığım yer burası.
Geliştiriciler oyun ayarlarını değiştirdiler, şimdi para kapan aptallar gibi görünüyorlar.Altını eskisi gibi kullanmanın tek yolu çok tekrar eden, sıkıcı gemilerdir..... KISACA: Hiç uğraşmayın, şimdi herhangi bir yere ulaşmak yüzlerce kişiye mal olacak. geri değiştir.
Çok eğlenceli, özellikle de yumurtadan çıkmayı başardığınızda. Üretiminizi maksimuma çıkardığınız zaman, satma ve yeniden yatırım yapma seçeneğine sahip olursunuz. Bir şikayetim, kooperatif etkinliklerine katılırken, diğerlerinin yuvayı boşaltmak için bitirmesini günlerce beklemeniz gerektiğidir. Onlar yapana kadar yeni zorluklar üstlenemezsiniz. Reklamlar korkunç değil, çoğundan daha iyi. Hepsi bir arada, eğlenceli.
Eğlenceli, basit bir oyun. Ne yazık ki, sunulan reklamlar değişti ve sık sık hızlı bir reklam izlemek yerine, o kadar çok reklam içeren bir web sitesine sahip oluyorsunuz ki, web sayfasını veya tüm reklamları göremezsiniz çünkü bunlar birbirlerini örtbas ederler. Ve web sayfasını aldığınızda, zamanlayıcıyı 30 saniyeden daha uzun süre açık kalacak şekilde ayarlamış görünüyorlar. Geliştiricinin bunun üzerinde kontrolü olup olmadığını veya hatalı bir açgözlü reklam hizmeti olup olmadığını bilmiyorum.
Zaman öldürmek istediğinizde oyun oynamak eğlencelidir. Oyunun, video izleme seçeneğinin yanı sıra size ek para birimi ve altın sağlayan drone kaldırma seçeneklerine sahip olması gerçekten hoşuma gidiyor. Birkaç hata, ne zaman bir video çarpanı yapsam, çarpan aktifken aniden sıfır video alıyorum, bu çok can sıkıcı bir durum. Ayrıca, yükseltmek için çiftlik ekipmanına tıklamandan da hoşlanmıyorum. Yükseltme menüsüne gitmek için yalnızca alttaki düğmeleri kullanmanız için bir seçim seçeneği olmasını dilerdim.
Egg, Inc. Simulyasiya axzd
Reklamları iyi uzun ve belli bir bölgeden sonra iyi düşünülmek üzere başlamak üzere. Onun dışında iyi yani zaman geçirmelik,arada bir bakmalık oyun.
Pay2win. Gerçek para harcamadan oynamak için çok sınırlı. En azından zorunlu Tam Ekran reklam yok.
Çok bağımlılık! Akılsız oyun, isterseniz reklamlar - aksi takdirde bunlardan "hayır".
Kendini tekrar ediyor.
Oyun kasma oyunu reklam yok ve çılgın
Oyunlar iyi, oyunla ilgili tek sorunum, ne kadar çok Soul Egg kazanırsanız (ki bu da size 'luk bir artış sağlar), daha fazlasını kazanmak o kadar zor ve uzun sürer. Demek istediğim, her septilyon için yaklaşık 3 ruhlu yumurta kazanıyordum. 544 septilyon almak için bir reklam izliyorum. Reklamı izledikten sonra septilyon başına sadece 1 ruh yumurtası kazanıyordum. Kelimenin tam anlamıyla bu oyunu sadece ruh yumurtaları kazanmak için oynuyorum, böylece prestij kazandığımda daha fazla para kazanabilirim ama şu ana kadar prestij olmadan mücadele etmekten daha fazlasını kazandım.
Eski inceleme 5 yıldızdı ve şuydu: Bu oyunu sev! Birkaç aydır oynuyorum ve daha iyi ve daha iyi olmaya devam ediyor. Yeni inceleme:. 1 yıldıza düşürüldü. Manzaradaki reklamlar, oyunun yeniden yüklenmesine, ödülünüzü ve ivmenizi kaybetmenize neden olur. Birkaç gün sonra oynanamaz hale geliyor ve hiç eğlenceli değil. Kaldırmaya çok yakınım.
Sessiz olması gereken süreç olsa bile, tüm arka plan işlemlerini susturur.
OYUNA GIRIREM ARİR OYUNDAN BUNU DÜZÜLDIN
Leştende Öte
başarılı
SIM TARZI BI SEY ZANNETTIM, DEGILMIS, SACMA Birı Oyunu'nu tıklayın. indirimeyin.
idare eder
Eğlenceli. Rakamlar, örneğin ruh yumurtası bonusları gibi birçok durumda matematikle uyuşmuyor, ancak oynanabilir. Hemen biraz sertleşiyor.
Zaman kaybetmek için güzel bir oyun Tbh türünün en iyisi
Egg, Inc. Simulator kiuk
Çok eğlenceli. Tek dezavantajı, dahili kuluçkahanelerinizin daha fazla tavuk üretmesini beklerken geçen aksama süresidir. Bunu hızlandırmak için elbette para harcayabilirsiniz ama ben bunu yapmadığım için bazen biraz zaman alıyor. Ama yine de çok eğlenceli bir oyun.
Harika boşta oyun. Ne kadar ileri giderseniz, yumurtaları seviyelendirmek o kadar uzun sürer