Post by diofenighnirla on Mar 7, 2022 22:21:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
קשה מדי לצבור נקודות לקשט וחיים לוקחים יותר מדי זמן למלא אותם מחדש
Homecraft - Home Design Game કેઝ્યુઅલ iol
אני ממש נהנה מהמשחק הזה. אני מאוד אוהב את הגרפיקה. זה גם מאוד חמוד! המוזיקה מאוד מרגיעה. הדבר היחיד שאני לא מבין כרגע, זה איך להשיג את החן הוורודה הקטנה, מבלי לשלם כסף אמיתי. הלוואי והייתה אפשרות כמו צפייה בכמה פרסומות בשביל זה. עם זאת, אני נהנה מזה מאוד! כל המעצבים שלך שם בחוץ צריכים לאהוב את זה גם.
וואו אני יכול לעצב את בית החלומות שלי חוויה נפלאה ומרגשת אבל לפעמים אני מתוסכל כי אין לי. מספיק כוכב ומטבע כדי להמשיך, מקווה לקבל פרס נוסף תודה
מאוד מרגיע לשחק. בחירה נחמדה של קישוטים. אוהב שאפשר לדלג על חלק מהכיוונים. אחד ממשחקי העיצוב הטובים ביותר בהתאמה 3 ששיחקתי. הייתי רוצה שהזמן בין מילוי החיים לא היה כל כך ארוך אבל יכול להבין שזה שומר על קצב משחק שווה. אוהב את זה!!
Mr. Bean - Special Delivery Casual tqdu
משחק מעניין, אבל הרבה מנופים קשה לעבור אותו, אז הפסדים במשחק מכיוון שלפעמים לוקח ימים לעבור רמה, והרבה יותר לעצב חדר 🙁
למה הכל כל כך הרבה. ולמה אנחנו צריכים להמשיך לשחק משחק, רק כדי להרוויח כסף. אבל בסך הכל זה בסדר
כיף לשחק את המשחק הזה כי זה משחק מאוד מעניין ומשחק שכיף מאוד לשחק בו, וזה גם קל אבל לא הכל כי זה קצת מסובך
זה היה כיף בתחילת הדרך, אבל אז זה מתחיל להיות בלתי אפשרי לסיים משחק בחוץ, פרק זמן בלתי סביר לביצוע המשימה, אלא אם כן אתה מתחיל לשים כסף במשחק. אני לא אשלם כדי לשחק. זה אומר שזה בחינם להתקנה ולהפעלה אבל זה לא. הפריסות אפילו לא הוגנת, אתה צריך לעשות יותר מדי מהלכים כדי להגיע למטרה שלך, כי אין לך ברירה. התוכנית לא מערבבת את האובייקטים כדי להתאים היטב. אני פשוט לא נהנה מהמשחק הזה. כל מה שאני רוצה לעשות זה לקשט.
אוהב את המשחק הזה. שיפוץ פנים, מעסיק אותי.
מְעוּלֶה! אין רמות מודעות קלות וזה ממש מרגיע! והכי טוב בלי לוחות הישגים שגורמים לי להתחרות בשחקנים אחרים! אל תשנה כלום! זה מושלם בדיוק כמו שהוא!
קשה מדי להשיג את הכסף ואני די מאוכזב. אבל הקישוט טוב והבעיה ההתאמה.....!!!!!!
משחק מהנה אבל זה עולה לך יותר מדי יהלומים לקנות בוסטרים או עבור מהלכים נוספים ברמה שאתה כמעט מנצח. זה כאילו אני כמעט מכור למשחק אבל זה עולה יותר מדי להיות.
משחק התאמה מהנה למדי, במטרה לעצב חדרים.
הייתי רוצה לראות עוד בונוסים ודרכים לעבור לרמה אחרת בצורה קלה יותר. אני מאוד אוהב את המשחק חוץ מהעובדה שאני נתקע באותה רמה במשך ימים וזה מעצבן אותי!
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה. זה מרגיע ומהנה לשחק. קפא עליי רק פעמיים אבל לא בטוח מה הייתה הבעיה. עדיין לא מספיק כדי לגרום לי לרצות למחוק אותו.
זה נהיה קשה מדי לעבור רמה שזה כבר לא כיף ומרגיע.
משחק כיף להעביר את הזמן. אנחנו צריכים להיות מסוגלים להרוויח או לשלוח/לקבל חיים.
Homecraft - Home Design Game Casual vzfu
משחק טוב, אבל אני רוצה רהיטים מסובכים יותר
Homecraft - Home Design Game სხვადასხვა bjd
המון כיף!
Homecraft - Home Design Game Опуштене pow
זה באמת פתטי שמשחק כל כך ממכר ומגניב לא צריך לתת לך שום אפשרות אחרת כשאתה מגיע לרמת הקושי ומנצל את כל אבני החן שלך שאתה יכול להשתמש רק בכרטיס האשראי שלך. שום דבר לא יכול להיות פשוט בחינם.
חשבתי שזה נהדר, אבל מאוחר יותר במשחק הבנתי שאם אני זוכה במטבעות... בסופו של דבר אני מחוץ למשחק ללא בחירות נתונות. זה משתמש בהרבה נתונים... אני מרגיש שהעובדה שאתה משתמש בכסף אמיתי כדי לקנות מהלכים היא הונאה.
אהה.. כל כך. אבל אני שמח שחיכיתי זמן מה אחרי שהוא אמר לי לדרג אותו, מה שבדרך כלל אני עושה בכל מקרה, מסיבה זו.. זה מה שקרה: אני ב-2, איפה שאתה בחוץ.. וכבר קניתי את רוב דברים, אני מסתדר לפני כמה ימים וזה לקח הכל... אז עכשיו אני צריך לקנות את כולם מחדש, ולהחזיר את כל הכסף שהיה לי עבור דברים אחרים. מעולה.. אני רק מקווה שזה לא מחק את הראשון שעשיתי... במחשבה שניה, אולי אני אבדוק ואראה לפני שאגיד את זה.. 👌
Video Game Joystick Gaming Personalized Gamer Tag Vinyl ...
זה קצת מייגע לשחק כמה משחקי התאמה כדי לקדם מיקום רהיטים אחד. זה יזרום טוב יותר אם היית צריך לשחק רק 1 ולא 2-4 או 5 אפילו.
אני הולך למחוק את המשחק הזה. כן יש פתרון לכל המשחקים, אבל רק אם המפתחים מאפשרים זאת. בוסטרים לא עושים מה שהם צריכים, כשנותר לך מהלך אחד ואתה מנסה שוב ושוב עד שנשאר לך רק חיים אחד. הם מכריחים אותך להוציא יהלומים. יש מספר משחקים, אבל יש לך רק 5 חיים לכולם. אני לא רוצה לשחק משחק רק 5 דקות. אין הוספות שזה נהדר, יפה ויזואלית, אבל זה פשוט לא שווה את זה. משחק רוצה לשחק, לא לגרום לתסכול
תקוע בשלב 801 ..בלתי אפשרי לנצח את השלב הזה
סקירה מעודכנת... זה עתה סיימתי שלב ויש לי צילום מסך כדי להציג את כל התיקונים ליד המשימות, ובכל זאת אומר המשחק נגמר ורמת השידור החוזר! משחק חסר תועלת לחלוטין! תוקן להפסיד. מאוד מאוד מאכזב.
המשחק הזה יהיה כיף לשחק אם הוא ייתן לך כמות נכבדת של סיבובים בכל משחק. אבל איך אתה אמור להשיג 82 חלקים מלאים ירוקים ו-20 חלקים צהובים אם יש לך רק 38 ניסיונות. זה בלתי אפשרי.
המשחק הזה עשה לי דיכאון. אני תמיד מנסה לנצח אבל זה נראה בלתי אפשרי. הכל על המשחק הזה נורא! אין בונוס יומי, הכל יקר, הפריסה היא רק 3 אפשרויות. אם אני מגיע לרמה 206, אני צריך למחוק אותו כדי לרפא את הדיכאון שלי שהמשחק הזה נתן לי!
אני אוהב את משחק העיצוב הזה בתוספת המשחק כדי לצבור נקודות לרכישת פריטי העיצוב. הקונספט מאוד מגניב. . 😍😎
המשחק הזה כל כך מושלם, אני נהנה כשאני משחק, הוא עוזר לי עם המוח שלי, הוא גורם לי לשכוח הכל, כשאני משחק בראש שלי להרגיש כל כך חופשי.
תוך כמה רגעים מתחילת המשחק הזה הם דורשים כסף לשחק בו. אני מוצא את זה בזוי. זה יהיה הרבה יותר כנה והגון לגבות מחיר רכישה חד פעמי מראש כדי לקנות את המשחק ולסיים איתו
See more ideas about pyramids, dinosaur, wooden games. ... birds pyramid from BUBIMA Scroll Saw Patterns, Dinosaurs, Birds, Home Decor, Decoration.
התאכזבתי מהמשחק. אין הרבה עיצוב. הם נותנים לך 3 פריטים שנבחרו מראש לבחירה ואתה לא יכול לבחור לאן זה הולך. לא להיות מסוגל לבחור את המקום שלו לא יהיה כל כך נורא אם היו לך יותר אפשרויות בפריטי עיצוב. אני אהיה כנה, הסרתי אותו רק בכמה רמות אז אני לא יודע כמה קשה משחק ההתאמה. העיצוב היה כל כך גרוע שמשחק ההתאמה אפילו לא היה חשוב לי.
12-Pack קצף בצורה פמוטים עבור פרויקט DIY בית המלאכה, ילדי יצירה ...
לקשט בית זה כיף ונותן לך רעיונות מה לעשות עם הבית שלך
המשחק עצמו מעולה, כנראה המשחק האהוב עליי! עם זאת, העדכונים חסרים מאוד. לאחר השלמת חדר אתה צריך לחכות שבועות, או יותר כדי שיוסיפו חדר נוסף לעשות.